Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn 2 vrienden en buren die elkaar al kennen kort vanaf onze geboorte en ook beide altijd geïnteresseerd geweest zijn in alles wat met landbouw machines te maken heeft.

Rond 1986 is de eerste oldtimer gekocht ( Farmall H) en hebben we samen opgeknapt waarmee onze gezamenlijke hobby is begonnen. Sindsdien zijn er zachtjes aan door onze enthousiastme steeds meer tractoren en landbouw machines bij gekomen tot aan de verzameling zoals we hem nu hebben. Soms gaan er tractoren weg, maar komen er zeldzamere of bijzondere exemplaren voor terug. wij hopen dan ook in de toekomst onze verzameling niet groter maar wel bijzonderder en mooier te maken.

Adrie van Vliet heeft in het dagelijks leven een loon en aannemersbedrijf in de grond,weg en waterbouw en doet veel werk voor o.a. gemeentes, de Gasunie en Staatsbosbeheer maar ook in de agrarische en particuliere sector is dit bedrijf actief.  Zie ook de site  www.vanvlietwaarder.nl waarop u kunt zien wat er allemaal gedaan wordt door dit bedrijf

Koen ( de zoon van Adrie) is ook met het oldtimer virus besmet geraakt en heeft ook recent een DLD 2 geheel opgeknapt , ook zijn interesse ligt geheel in de landbouwmechanisatie en volgt ook een opleiding tot monteur in de landbouwmechanisatie.

Hans Verkaik heeft een bedrijf in auto’s en aanhangwagen in Waarder en is zowel op de zakelijke als particulieren markt actief daarmee. Verder is hierbij ook een wasstraat en tankstation. Zie ook de site  www.verkaikwaarder.nl voor een indruk van dit bedrijf.

Wat wel verschilt is onze merken voorkeur van Adrie en Koen gaat deze uit naar Farmall en Mc Cormick en van Hans ligt de voorkeur op John Deere, wat niet wil zeggen dat we elkaars voorkeur niet respecteren, sterker nog beide bezitten we tractoren van elkaars merk en als we echt twijfelen dan schaffen we gezamenlijk de trekker aan. Mede omdat we samen diverse tractoren bezitten hebben we bedacht om deze site te maken om u te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe onze verzameling eruit ziet.