Nieuws

John Deere maisplanter

Posted by on sep 15, 2012 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor John Deere maisplanter

John Deere maisplanter

Voor de John Deere A unstyled uit 1936 hebben we een originele maisplanter gevonden. hij is compleet en werkend. We gaan ons best doen om deze volgend jaar opgeknapt achter de A te kunnen tonen.

read more

Maaibalk Farmall F12

Posted by on sep 11, 2012 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Maaibalk Farmall F12

Maaibalk Farmall F12

Recent hebben we een mooie en complete originele  maaibalk gevonden voor onze Farmall F12 uit 1935. deze gaan we aan de F12 monteren en alles goed werkend maken. Hier willen we eerst mee gaan maaien en kijken of er nog aanpassingen of reparaties aan moeten gebeuren, voordat we het gehele span op gaan knappen.  

read more

International TD18 Rupstractor

Posted by on jul 11, 2011 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor International TD18 Rupstractor

International TD18 Rupstractor

Hij is binnen onze nieuwste aanwinst de international TD18. het was een heel gedoe om hem in Waarder te krijgen aangezien hij 2.80 m breed is en 14 ton zwaar, maar hij is op de vrachtauto van Adrie gegaan en toch nog redelijk makkelijk hebben we hem vanaf Texel naar Waarder gekregen. Toch hebben we een tegenvaller, zoals we nu hebben geconstateerd is de krukaskeering tussen motor en bak lek waardoor hij wat olie lekt. Aangezien dit nog een stevig klusje gaat worden hebben we nu maar even besloten om hem nog maar even in de hoek te zetten...

read more